Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Güncel Haberler
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA Yaşam Evde ölü bulunan Sevgi Eren’nin ailesinin: Cinayet İddası! Kızımız Öldürüldü!

Evde ölü bulunan Sevgi Eren’nin ailesinin: Cinayet İddası! Kızımız Öldürüldü!

Eşi ile sorunları olduğu ve sık sık darbedildiği öne sürülen Sevgi Eren Koç, göğsüne ateş edilmiş halde evinde ölü bulundu. Sevgi’nin ailesi cinayet iddiasında bulundu. Komşuların iki el silah sesi duyduğunu belirten baba Taner Eren, “Bu silah kızıma ait değil. Kızım orada ölmedi, öldürüldü” dedi.
Evde ölü bulunan Sevgi Eren’nin ailesinin: Cinayet İddası! Kızımız Öldürüldü!

İstanbul Ümraniye'de 16 Nisan Salı günü Sevgi Eren Koç (26) isimli genç kadın evinde hayatını kaybetti. Olay, ilk başta intihar olarak değerlendirildi ancak ailesi durumu sorguladı. Şüpheli ölümün ardında cinayet olabileceğini iddia etti. Koç'un yakınları, eşinin aldatma iddiaları sebebiyle genç kadınla daha önce kavga ettiğini ve ölümünden 2 gün önce dayak yediğini belirtti. Ayrıca komşuların, olay günü silah sesleri duyduğunu iddia etti.

Aile İddialarını Doğruluyor Acılı baba Taner Eren, kızıyla son görüşmesini Nisan'ın 14'ünde yapmış. Telefon görüşmesinde kızının eşiyle aldatma konusunu konuştuklarını ifade etti. Eren, kızının kendisine, eşiyle sabaha kadar tartıştığını ve sonrasında barıştıklarını belirtti. Ancak daha sonra kızının tekrar arayarak şiddet gördüğünü söylediğini dile getirdi. Bu son telefon görüşmesinden sonra genç kadınlara ulaşılamadı.

Şüpheler Artıyor Taner Eren, damadının ölüm haberini kendilerine ulaştırdığını ve kendileri eve geldiğinde kızlarının cansız bedeniyle karşılaştığını anlattı. Eren, kızlarının kendini öldürmediğini, tam aksine cinayete kurban gittiğini öne sürdü. Ayrıca aynı apartmanda oturan komşuların da Pazartesi günü iki el silah sesi duyduklarını belirtmesi durumu daha da şüpheli hale getirdi. Kızının intihar etmediğini ve silahın kendisine ait olmadığını savundu.

Adalet İstiyorlar Aile, Sevgi Eren Koç'un eşi R.K. tarafından şiddete maruz kaldığını iddia ederek yardım istediğini dile getirdi. Bu iddiaların ardından olayın aydınlatılması ve adaletin sağlanması için yetkililerden hızlı bir şekilde harekete geçmelerini talep ediyor. Soruşturmanın derinleştirilerek gerçeğin ortaya çıkarılması bekleniyor. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika: Jose Mourinho Fenerbahçe ile Anlaştı mı? Tüm Gelişmeler

Son Dakika: Jose Mourinho Fenerbahçe ile Anlaştı mı? Tüm Gelişmeler

Sponsorlu bağlantılar