Sosyal Medya Hesabınızı Büyütmek için Doğru Adres

Youtube kullanıcıları için en temel anlamıyla video yükleme, yüklediğimiz videoları diğer insanların görmesini sağlama imkanlarına sahip olan sosyal bir platformdur

Sosyal Medya Hesabınızı Büyütmek için Doğru Adres

YouTube, Google tarafından 15 şubat 2005 yılında San Bruno, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri merkezinde kurulmuştur. YouTube video izleyebileceğimiz, video paylaşabileceğimiz bir sosyal medya platformudur.

YouTube kullanıcılarına video yükleme, video yayınlama, video izleme imkanları sunmaktadır.

YouTube, video izlemenin yanı sıra kişiler arasında etkileşim sağlar, YouTube Cad. Hurley, Steve Chen, Jawed Karim tarafından kurulmuştur.

Youtube Kids Nedir?

YouTube sadece büyükler için değil aynı zamanda çocuklara da hitap etmektedir, YouTube kids adlı uygulama 2015 yılında şubat ayında yetişkin olmayanlar için tasarlanmış özel bir uygulamadır.

YouTube Kaliteli Alımlar Yapmalısınız Youtube kullanıcılarına abone sayısına göre, izlenme sayısına göre ödeme yapar, bu yüzden youtube kullanıcılarına youtube abone satın al özelliği sunmaktadır.

Instagram Nasıl Bir Mecra?

Instagram uygulaması youtube uygulamasına benzer bir uygulamadır ancak youtube uygulamasının amacı video izleyip, video paylaşmaktır ancak Instagram kullanıcılarına daha çok özellik sunmaktadır bu özelliklerden bazıları, mesajlaşabilme, video fotoğraf paylaşma, yorum yapma gibi özellikler barındırmaktadır. Instagram Kevin Systrom ve Mike krieger aracılığıyla 12 yıl önce yani 2010 yılında ekim ayında kurulmuştur ancak ınstagram 2012 nisan ayında facebook tarafından satın alındı.

Organik Kaliteli hesaplar nelerdir?

Instagramda insanlar takipçi sayılarını artırmak için satılık instagram hesabı aramaktadırlar, bazı siteler satılık instagram hesabı bulunduruyorlar ancak takipçi sayısına göre ve beğeni sayısına göre değişen satılık instagram hesabı kullanıcılarına ödemesine göre hizmet etmektedir. Instagram hesabımızda takipçi sayımız ne kadar fazla olursa alacağımız beğeni sayısı, insanlara gösterebileceğimiz fotoğraflarımız o kadar fazla oluyor.

Instagramda doğal yöntemlerle takipçi kasmakta satılık instagram hesabı almak kadar rağbet görmektedir ancak instagramda takipçi kasmak bizim vaktimizi fazlasıyla alacaktır bunun yerine satılık instagram hesabı almak daha mantıklı olur.

Kaynak: https://takip-sepeti.com/youtube-abone-satin-al/

Sosyal Medya Hesabınızı Büyütmek için Doğru Adres