YemekSepeti’nden fidye isteyen Hacker grubu kullanıcı verilerini paylaştı!
- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
Daha önce siber saldırıya uğrayan
Korsanlar bugün paylaştıkları bir forum mesajında YemekSepeti’nin “olayı paylaşan basın mensuplarına açtığı davaları” gerekçe göstererek rastgele 20 bin kullanıcının verilerini yayınladıklarını duyurdu.
Forum mesajında korsanlar YemekSepeti’nden istedikleri parayı almadıkları takdirde daha çok kişinin verilerinin sızdırılacağı belirtti.
Yayınlanan mesajda “20 bin rastgele YemekSepeti müşterisinin verilerini paylaşmaya karar verdik. Çünkü duyduk ki YemekSepeti bu sızıntıya dair Türk halkına Twitter hesabından paylaşım yapan bazı basın mensuplarını mahkemeye vermiş. Eğer YemekSepeti bunu yapmayı bırakıp bize bir teklifte bulunmazsa bir kaç ünlünün de arasında bulunduğu daha fazla veriyi çok yakın zamanda paylaşacağız” dendi.
.