Sabahın Sultanı Seda Sayan'da Murat ve Havvanur Neden Yok, Ayrıldı mı?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında ailesini karşısına alan Murat ile Havvanur'un evlenmek için çabaları herkesin dikkatini çekti. Programda Murat ve Havvanur ile Beran ve Akile yer almayınca seyirciler merak etti. Peki Murat ve Havvanur nerede, ayrıldı mı, Beran ve Akile programdan neden yok? Ayrıntılar haberimizde.

Sabahın Sultanı Seda Sayan'da Murat ve Havvanur Neden Yok, Ayrıldı mı?
Bu hafta başında Seda Sayan programda yoktu ve yayınlanmadı. Herkes merak ederken şimdi de Havvanur ve Murat yok.

HAVVANUR VE MURAT NEDEN YOK?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında en çok merak edilen çift Murat ve Havvanur oldu. Birkaç gündür programda olmamaları merak konusu oldu. Murat ve Havvanur'un programda olmama nedeni covide yakalanmaları. Bu nedenle karantinadalar. Beran ve Akile için de aynı sorun geçerli. Koronavirüse yakalanan çiftler karantinadalar. Son günlerde karantina suresinin 7 güne indirilmesi nedeniyle haftaya yayında olacaklar.

Seda Sayan Havvanur olayı nedir? Havvanur kimdir?

Ahmet, Murat'ın kız kardeşini kaçırmıştı. Mutrat'da Ahmet'in kız kardeşi  Havvanur'u kaçırmıştı. Yaşananlardan sonra Havvanur ve Murat çifti Sedaya Sayan'ın programına katılarak barışma ortamı aradı. Ancak Havvanur'un ağabeyi barışmaya yaklaşmadı. Ailesinin rızası olmayan Havvanur'u, Murat büyük mücadeleler vererek ikna etmeye çalıştı. Çalkantılı ilişkileri ile ne karara varacakları merak konusu olan Havvanur Murat çifti stüdyoda nabızları yükseltti. "BEN DAHA NE YAPAYIM" Havvanur'u ikna edebilmek için çabalayan Murat, "Söyleyecek bir kelime kalmadı bizde, ben daha ne yapayım ailem ne yapsın?" dedi. Bu söz üzerine Seda Sayan'a yönelen Havvanur, "Kaçan kızın ailesi mi yerin dibine giriyor erkek mi yerin dibine giriyor?" şeklinde soru yöneltti. "SEN YANIMDA OLACAKSAN AİLEMİ SİLERİM" İddialı cümleler kurmaya başlayan Murat ise "Benim ailem yerin dibinde. Sen benim yanımda olacaksan ben ailemi silerim, tamam de şu dakika ailemi kenara koyarım" "Ben ailemi sildim, Havvanur'un düğünden dönmeyeceğini nereden bileceğim?" "DÜĞÜNÜMÜZ BURADA OLACAK" "Ben senin için ailemle çok kavga ettim. Anne baba, yanımda değilsiniz bundan sonra kenardasınız, karışmıyorusuz da ben burada evleneceğim, düğünümüz burada olacak. Havvanur da düğünü burada istiyor, düğünümüz burada olacak." şeklinde konuştu. Canlı yayında ailesini silen Murat, Havvanur u evliliğe ikna etti #2 "YAPAMAZ O" Seda Sayan'ın "Havvanur Murat ailesine resti çekti" demesi üzerine Havvanur, "Yapamaz abla o, yapamaz" ifadelerini kullandı. "BENİMLE VAR MISIN" Havvanur'un 'Yapamaz' sözünün karşısında duran Murat, "Ben ailemi kenara bırakacağım sen de aileni kenara bırakacaksın, kendi özgür irademizle burada kınamızı nişanımızı yapacağız. Benimle bu yola var mısın yok musun?" şeklinde bir teklifte bulundu. "İSTEMEZSEM GELMEZDİM ZATEN" Murat'ın son sözlerinin üzerine ise Havvanur, "İstemesem gelmezdim zaten" diyerek stüdyodan dışarı çıktı.  
Sabahın Sultanı Seda Sayan'da Murat ve Havvanur Neden Yok, Ayrıldı mı?