İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli? İkbal Gürpınar'ın eşi ve çocuğu kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuk olan İkbal Gürpınar merak ediliyor. İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında, nereli? İkbal Gürpınar’ın anne ve babası kimdir? İkbal Gürpınar kaç defa evlendi, kaç çocuğu var? İkbal Gürpınar'ın evi ve hakkında merak edilenler haberimizde.

İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli? İkbal Gürpınar'ın eşi ve çocuğu kim?
Doğum tarihi:  4 Ekim 1969 Doğum yeri: Kırıkkale Eğitimi: Kırıkkale İmam Hatip Ortaokulu, Çankaya Lisesi, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Eşi: İkbal Gürpınar'ın ilk eşi Burhan Karagözlü ikinci eşi ise Emre Ermiş olmuştur. Çocukları: İkbal Gürpınar'ın Efe ve Alper adında oğlu var. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nde 1 yıl okuduktan sonra 1990'da girdiği Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu. İkbal Gürpınar, 1992 yılında Polis Radyosu’nda sunuculuk kariyerine başladı. 1994 TRT’de başlayan televizyon hayatı boyunca birçok projeye imza atan İkbal Gürpınar 2007’den 2015’e kadar KANAL 7’de İkballe Diyar Diyar ve Kabe Yollarında gibi programlar sundu. Sayısız sosyal sorumluluk projesine imza atan Gürpınar Mutlu Kadın Mutlu Toplum adında yurt içi ve yurt dışında konferanslar verdi. 1994-1995 yılında TRT'de "25.Saat" isimli programla televizyona ilk adımı atmıştır. Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapmıştır. TRT Gap'ta çeşitli programlar sunmuş, 1998-2000 yılları arasında TRT'de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği yapmıştır. 2006 yılında ise Kanal D'de "İkbal'le Yaşama Dair" adlı programı sunmuştur. Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirdi. Kısa bir süre restoran zincirler kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchsng müdürlüğü yaptı. Bir dönem Ankara’da lokanta açtı, 400 bin dolar zarar etti kapattı. 2010 yılında umreye giden İkbal Gürpınar, tesettüre girdi. İkbal Gürpınar, 2014 yılı Aralık ayında Ak Parti'den siyasete girdi. Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi olan Gürpınar, aynı zamanda Ak Parti İstanbul'da da delegelik yapıyor. Şu an çeşitli televizyon programlarında yer almaktadır. Yüzük Taşı, Mutluluk Yolu ve ardından Kimse Yok Mu isimli programlarını sundu. Yaşadıklarını, izlenimi ve deneyimlerini 3 kitapta topladı,insanlar yüreklerini dondurmasın diye 3 de şiir albümü yaptı ve en önemlisi çocuklarımız sevgi ile büyüsünler diye de masallar yazdı. Filiz Sabuncu'nun iki masalının da bulunduğu "İkbal'den Masallar" çocuklar tarafından çok beğenildi. Okan Üniversitesi & Lhr Danışmanlık ‘tan 360 yaşam koçluğu, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden mediatörlük, Ortadoğu Amme İdaresi’nden de ithalat-ihracat elemanı sertifikalarına sahip oldu. Son iki yıldır Keçiören Belediyesi Ramazan Programlarını çeşitli televizyonlarda sunmakta. Kitapları, şiir, masal albümleri, sanatçı dostlarıyla yaptığı düetlerle milyonlarca kişiye ulaşmaya devam etmekte, bireysel koçluk ve mediatörlük yapmakta. Şiir okumak, dünyayı gezmek, rafting-zipline-yamaç paraşütü yapmak, amatör kaptanlık, dalgıçlık hobileri arasında.

İKBAL GÜRPINAR’IN ANNE VE BABASI KİMDİR?

İkbal Gürpınar, annesini, babasını ve eniştesini de koronavirüsten kaybetti. İkbal Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez ve eniştesi annesi Neriman Dönmez'in vefatından 2 ay önce koronavirüs sebebiyle vefat etmişti.

ÖLÜMDEN KORKMUYORUM

Ünlü sunucu koronavirüse yakalanınca  sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı: En sonunda ben de koronaya yakalandım. Gerçekten çok zor bir hastalıkmış. Başım, kaslarım, eklemlerim ağrıdıkça, ‘babam nasıl dayandı bu acılara’ dedim. Nereden ve nasıl kaptım hiç bilmiyorum. Umuma açık tuvaletlerden mi, başka yerden mi? Ellerimi sık sık yıkamam ve maske kullanmama rağmen her şey olacağına varıyor demek ki. Ölümden korkmuyorum. En Sevgili'ye, Yaradanımıza kavuşmadır ölüm. İnşallah iyileşirim de sizlerle birlikte hayırlara koşmaya devam ederiz. Geriye dönüp baktığımda bomboş bir hayatım yok çok şükür. Kıymetimi bilenler oldu, bilmeyenler oldu, hakkımı yiyenler.. Beni aldattığını sanıp yediği haramları kâr sayan cahiller. Hepsini burada bırakıp gideceğim öldüğümde. Ölüm, bir Gül Bahçesi. Hep Şehadet istedim Rabbimden , bu yüzden koşa koşa gittim Kudüs'e defalarca. Orada olmadı, belki bu hastalık cennetime vesile olur. Elbette Allah'tan ölümü istemek doğru değil. Ama şükürler olsun Rabbime bana her şeyin en güzelini yaşattı. Çektirdiği acıları büyütüp O'na nankörlük yapamam. Benim durumumda olanlar Ya Rezzak çeksin 339. Rabbim tüm hastalara şifa versin, amin. Not: Çok halsizim, telefonla arayanlara cevap veremeyeceğimi şimdiden bidiririm. Sizi çok seviyorum, nelere sahip olduysam hep sizin vesilenizle. Hakkınızı helal edin lütfen, benden yana helal olsun

İKBAL GÜRPINAR BAŞI AÇIK TESETTÜRSÜZ HALİ

2010 yılında umreye giden İkbal Gürpınar, tesettüre girdi.

İKBAL GÜRPINAR KAÇ DEFA EVLENDİ?

1.eşi: İkbal Gürpınar, 1986 yılında 17 yaşında iken inşaat mühendisi zengin bir akrabasıyla evlendirildi. 1987 yılında Alper adında oğlu oldu. Dışarıdan liseyi bitirdi, Üniversiteden mezun olduğu gün, özgürlüğünü ilan etti, Ailesinin karşı çıkmasına rağmen, evliliğine son noktayı koydu. 11 yıl sonra 1997 yılında boşandı. 2.eşi: Makine mühendisi Burhan Karagözlü ile 1 Ekim 2004 tarihinde evlendi. İkinci evliliği beş yıl sürdü. 2 Temmuz 2009 tarihinde boşandı. Efe (d.2007) adında bir oğlu olmuştur. Melih Gökçek'in kıydığı nikah'ın şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. 3.eşi: İkbal Gürpınar, 4 Ekim 2011 tarihinde tasavvuf müziği sanatçısı Emre Ermiş ile evlenmiştir.

HEMEN BOŞANMAK İSTEDİM

"Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecek. Birçok kadın ya evlidir, ya bir zamanlar evliydi, ya da evli olmadığı için acı çekiyordur." (Simone De Beauvoir) - Nişanlımdan ayrıldıktan sonra İzmir’de bir yıl daha okudum. Fizik, kimya, matematikte TÜBİTAK öğrencisi oldum, yarışmalara hazırlanıyordum. Çok başarılı olduğum için ödül olarak Halley Kuyrukluyıldızı’nı bile göstermişlerdi. 1986’nın 19 Mayıs’ında tatil için Kırıkkale’ye geldim. Baktım bizim evde annemin akrabası misafirler var, hoş geldiniz deyip odama geçtim. Meğer o gün geleceğimden haberleri varmış, bana görücü gelmişler. Okumak istediğimi söyleyip itiraz ettim ama, nafile. "Seni okutmayacağız, ya bununla evleneceksin ya da evde oturacaksın" dediler. Dediklerini çaresiz, içim kan ağlasa da yapmaya mecburdum. Eşim TED Ankara Koleji mezunu inşaat mühendisiydi. O kolej mezunu bir mühendis, ben ise lise 2’den terk biri. Uyum sağlayamayacağımız baştan belliydi. İlk defa size anlatıyorum, eşim balayımıza sevgilisini de davet etmiş, düşünebiliyor musunuz? Bunu duyar duymaz boşanmak istedim, ailem asla kabul etmedi. Annem de, babam da "Ancak kefen ayırır" dediler. Hamile kaldım, kocama müjde vereyim dedim. Telefonda kükredi; "Hemen aldıracaksın onu" diye. Ama kürtaj olacak param yoktu. Anneme söyledim; "Günahtır, asla aldırtmayız" dedi. İyi ki de aldırtmamışım. Ve işte böylelikle benim biricik oğlum Alper doğdu. "En karanlık an, şafak sökmeden hemen önceki andır" sözüne inanıyorum.
İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli? İkbal Gürpınar'ın eşi ve çocuğu kim?