Ceyda Yılmazer Heyceyn kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Rapçi Şehinşah’ın eski karısı olsa da özellikle instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Ceyda Yılmazer bir sosyal medya fenomenidir. Eşiyle boşanma aşamasında saldırı olayları ile gündeme gelen Heyceyn, bu aralarda sosyal medyada yaptığı Haç şeklinde küpe taktığı ve paralarla çektiği paylaşımlarla dikkat çekiyor!

Ceyda Yılmazer Heyceyn kimdir, kaç yaşında, evli mi?
Doğum tarihi: 17 Mart 1992 Doğum yeri: İstanbul Eşi:  Ufuk Yıkılmaz (Şehinşah) 2017'de ayrıldı. Çocuğu: Atlas Birçok kişi kendisini “Heyceyn” olarak tanımaktadır. 2014 yılında Rap müzik sanatçısı Şehinşah (Ufuk Yıkılmaz) ile evlenmiştir. 2016 Şubat ayında Atlas isminde bir erkek çocuğu olmuştur. 2017 yılında ise eşinden ayrılmıştır. Ufuk Yıkılmaz ile olan evlilikleri, eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile son bulmuştur. Mahkeme tarafından boşanma davası onaylanan Ufuk Yıkılmaz (Şehinşah) ile Ceyda Yılmazer (Heyceyn) 2017 yılında ayrılmışlardır. Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımlarla günden güne takipçi sayısı artmaktadır.

CEYDA YILMAZER HEYCEYN SOSYAL MEDYA HESABI VE TAKİPÇİ SAYISI

Instagram hesabı: @heyceyn Takipçi sayısı: 231bin takipçi

CEYDA YILMAZER SEVGİLİSİ KİM?

Heyceyn’in bilinen bir sevgilisi yoktur. Gizli yaşadığı bir aşk varsa da bilinmiyor. https://www.instagram.com/p/CH7m71EpbZg/

CEYDA YILMAZERİN EVİNİ KİM BASTI?

Ünlü rapçi Şehinşah ile bir dönem evli olan Ceyda Yılmazer, boşandıktan sonra tek başına yaşamını sürdürüyordu. Atlas isimli çocuğuyla kalan Ceyda Yılmazer,  sosyal medya  hesabından yaptığı paylaşımlarla şok etti! Ünlü rapçi Şehinşah (Ufuk Yıkılmaz) ile bir dönem evli olan Ceyda Yılmazer, attığı tweetlerle Şehinşah tarafından darp edildiğini ve Şehinşah ile arkadaşları tarafından evinin basıldığını iddia etti! Bu açıklamalar sosyal medyada bir anda gündem oldu! Ceyda Yılmazer’in paylaşımları şu şekilde: “Her şey elimde ispatlı yazışmalar var artı darp raporları ben yasal yollara başvurdum ve boşanma davasını açtım. Kendi evime günlerce giremedim çocuğu okuluna götüremedim bana bir hafta git çocukla Bursa’ya müzik yapayım kafam rahat bir şekilde dendi tamam dedim rahat etsin diye aldım çocuğu uzaklaştım: Sonra zaten fotoğraflar tehditler ve tüm bunların hepsi 30gün içinde yaşandı. Ve tüm bunlar olurken bir kez bile buraya ağlamadım reklam etmedim ama kendimi ezdirmem çocuğumu ezdirmem ezdirmicemde. Kararla birlikte eve döndüğümde evde kızı(sevgilisi olan) gördüm bayağı yerleşmiş yaşıyordu yapmam gerekeni yapıp polisi aradım ifademi verdim şikayetçi de oldum daha fazla ayrıntı vermeyeceğim mideniz kaldırmaz. Şimdi kimse mağduru oynayıp ağlamasın neyin ne olduğunu yakın çevremizde herkes biliyor yüreği olanda çıksın konuşsun. Devlet 6 ay uzaklaştırma kararını durup dururken vermiyor, sevgiler… Ha bide evde sadece ben erkek kardeşim ve oğlum varken eve gecenin köründe cam çerçeve indirerek sopalarla 3 erkek girip saldırmak darp edip kaçmak arkasından yakalama kararını getirecekti elbette artık yeter bugüne kadar konuşmadım konuşmayacaktım da yazılanı gördükten sonra ilk ve son kez konuşuyorum isteyen istediğine inansın isteyen istediğini yapsın daha canımı hiç bişey yakmaz yasal süreç orda davam ortada.” Şehinşah Ceyda Yılmazer’e karşı Açıklama Yaptı! Şehinşah, Ceyda Yılmazer’in paylaşımlarına cevap verdi! Ünlü rapçi bir anda kendisi hakkında yakalama ve evden uzaklaştırma kararı alındığını aktararak “Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Rica ediyorum insan bilmeden yargılamayın” açıklamasında bulundu.Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Şehinşah, olayın iç yüzü ile ilgili açıklama yapmayacağını ifade ederek “Elimden geldiğince kimseyi zan altında bırakmadan bir açıklama yapmaya çalıştım. Karşılık olarak suçlayıcı ve subjektif açıklamalar geliyor. Yakışır. Olayın iç yüzü ile ilgili kimseye açıklama yapmayacağım mahkemede konuşulur” açıklamasında bulundu.

Şehinşah Kimdir?

Türkçe Rap dünyasının en popüler isimlerinden olan Şehinşah’ın gerçek ismi Ufuk Yıkılmaz’dır. 1986 yılının Aralık ayının 27.gününde, Erzincan’ın Kemah ilçesinde dünyaya geldi. Belirtilene göre sanatçının Annesi Giresun, Babası ise Yozgatlıdır 9 yaşındayken yani 1995 yılında rap müzik ile tanışan sanatçı, yaklaşık 3 yıllık dinleyiciliğin ardından, 1998 yılında Rap müzik sözleri yazmaya başladı ve bu dünyaya ilk adımını attı. 2000 yılında ilk kayıtlarını alan sanatçı, birkaç yıl sonra yani 2002’de Masta isimli başka bir Rapçi arkadaşı ile HaremenyG3 isimli grubu kurdu. Bu süreçte sanatçılar bir ev stüdyosu kurdular ve kayıtlarını burada almaya başladılar. Bu süreçten sonra kayıt aldıkları şarkıları yayınlayan Şehinşah, Rap dünyasında tanınmaya başladı. Bu süreçte yayınlanan şarkıları daha sonra Haremeynalamut isimli albümünde bir araya getirdi ve dinleyicileri ile paylaştı. Şehinşah’ın yükselişi daha da hızlandı ve Türkçe Rap dinleyicileri arasında adını tanımayan kalmadı 2014 yılında Ceyda Yılmazer ile dünya evine giren Ufuk Yıkılmaz, yaklaşık 2 yılın ardından bir Atlas isimli erkek çocuğa sahip oldular. Şehinşah Şarkıları(Diskografi) Popüler Rapçi Şeyn, müzik kariyerinde şu ana kadar sadece 1 albüm yayınladı. Bu albüm piyasadaki yerini Harameyn Recordingz etiketi ile aldı. Sanatçının yayınladığı albüm ve şarkılara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Albümleri DEEV Şarkıları Kıskanç Dünya’dan Atlas’a Pirana Yak Yak Yak Sayın Türk Hepsi Benim 2 Plüton Rec, Play, Pause Var Arantım Krang Ne Varsa Kafamda Var Satın Alıcazzz Yerimiz Rahat Karma Milyon U.A.A Biraz Bira İstiklal Güneş Doğarken Boş Hadi Görüşürüz Skit Baltalayıcısı Nergis TV Evim Çok Hızlısın Kanka Arkadaş Bahaneleriniz
Ceyda Yılmazer Heyceyn kimdir, kaç yaşında, evli mi?