Twice ne zaman dağıtılacak? Twice son konseri ne zaman?

Ünlü Kore grubu Twice grubunun dağıtılıp dağıtılmayacağı yönündeki haberler de ilgi odağı oldu. 9 kızdan oluşan Twice grubu, bir süredir dağılacakları yönündeki iddialar ile karşı karşıya kaldı.

Twice ne zaman dağıtılacak? Twice son konseri ne zaman?
Twice dağıtılacak iddiası üzerine bazı yurt dışı kaynaklı internet siteleri, bu iddiaları çürütecek haberlere yer verdi. Ünlü grubun dağılma sürecinin aksine yurt dışı turnelerine çıkacağını ifade eden mecralar, Twice grubunda henüz dağılma durumunun olmadığına dikkat çekti.

TWİCE NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Twice grubu, dördüncü dünya turuna Seul’den başlayacak. 21 Aralık tarihinde konsere çıkacak olan Twice grubu, Los Angeles, Oakland, Dallas, Atlanta, New York şehirlerinde konser verecek. Konserler 26 Şubat 2022’de sona erecek. Twice’ın en son dünya turu Mayıs 2019’daydı ve “Twice World Tour 2019 ‘Twicelights’” başlığını taşıyordu. Geçen yıl, Twice grubu hayranlarıyla iletişim kurmak için “Beyond Live – Twice: World in A Day” adlı çevrimiçi bir konser düzenledi. Twice grubunun Mart 2022’ye kadar birlikteliklerini sürdürecek...
Twice ne zaman dağıtılacak? Twice son konseri ne zaman?