Bugünkü Süper Lig maçları ve 8 Şubat Çarşamba günü oynanacak TFF 2’inci Lig maçlarının ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor
Türkiye futbol liglerinde maçlar ülkemizde yaşanan 7.4’lük deprem ve açtığı yaralar nedeniyle erteleniyor.
Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan resmi açıklama beklenirken, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görüşmesinden çıkacak sonuca göre duyuru yapılacak.
Bugünkü Süper Lig maçları, TFF 1’inci Lig maçı ve 8 Şubat Çarşamba günü oynanacak TFF 2’inci Lig maçlarının ileri bir tarihe ertelenmesi bekleniyor.
“SPOR ORGANİZASYONLARI DURDURULMUŞTUR”
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: “Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur.
İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
17.00 Ümraniyespor – Adana Demirspor
20.00 Giresunspor – Kayserispor
20.00 Eyüpspor – Bodrumspor
Hafta içindeki TFF 2’inci Lig maçlarının da ileri bir tarihe ertelendi.