İçeriğe atla

Xiaomi HyperOS 4 beta test süreci resmi olarak başladı

Xiaomi, HyperOS 4 güncellemesi için beta test sürecini başlattı. Hangi modellerin beta sürecine dahil edildiği haberimizde.

Xiaomi HyperOS 4 beta test süreci resmi olarak başladı
Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'a ekle

Xiaomi, dünya genelindeki ve Avrupa Ekonomik Alanı’ndaki (EEA) kullanıcılar için HyperOS 4 güncellemesinin beta test sürecini resmen başlattı. Xiaomi 17 Ultra, Xiaomi 17 ve Leica Leitzphone by Xiaomi modelleri için açılan programa gönüllü katılımcılar davet ediliyor. Şirket, beta yazılımların kararsız çalışabileceğini ve ana cihazlar için risk oluşturabileceğini özellikle belirtiyor.

Katılmak isteyenler, Xiaomi Topluluğu uygulaması üzerinden “Ben” sekmesindeki kayıt formunu doldurabiliyor.

Beta Sürecine Dahil Olan Cihazlar Belirlendi

Xiaomi’nin başlattığı test süreci başlangıçta belirli amiral gemisi modellerini kapsıyor. Xiaomi 17 serisi ile Leica iş birliğiyle üretilen telefonlar ilk etapta güncellemeyi alacak. Kabul edilen kullanıcılar güncellemeleri OTA yoluyla alacak, bazı sürümler için ek doğrulama gerekebilecek.

Kapsam 17 Eylül Tarihinde Genişletilecek

Xiaomi, 17 Eylül tarihinde test programını daha geniş bir kitleye yaymayı planlıyor. Bu tarihten itibaren Xiaomi 17T, 17T Pro, 15 ve 15 Ultra modelleri de beta programına dahil edilecek.

Sisteme Dönüş İçin Manuel İşlemler Gerekiyor

Kullanıcıların HyperOS 4 beta sürümünden HyperOS 3 kararlı sürüme dönmek için manuel firmware yüklemesi yapması gerekiyor.

Sisteme Dönüş İçin Manuel İşlemler Gerekiyor