Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakalarında görev alacak hakemleri açıkladı. Kupanın bu turunda 29 ve 30 Ekim tarihlerinde oynanacak karşılaşmalar için düdük çalacak isimler belli oldu.
29 Ekim Çarşamba Günü Maç Programı
Kupanın üçüncü turu 29 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de başlayacak. Günün ilk maçında ISBAŞ Isparta 32 Spor, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile karşılaşacak. Bu mücadelede hakem Levent Gümüşdere görev yapacak.
Günün diğer karşılaşmalarında ise Kahta 02 Spor ile Kasımpaşa mücadelesini Gürcan Hasova, Muşspor – Menemen FK maçını Enver Aydın, Beykoz Anadoluspor – Yalova FK 77 karşılaşmasını Doğu Yılmaz yönetecek.
Aynı saatte oynanacak diğer maçlarda Astor Enerji Çankayaspor – 1461 Trabzon FK mücadelesinde Yunus Emre Çakar, Erciyes 38 FK – Ankara Keçiörengücü maçında Süleyman Bahadır, Karacabey Belediyespor – Malatya Yeşilyurtspor karşılaşmasında Yalçın Taşkınfurat, Silifke Belediyespor – Amed Sportif Faaliyetler mücadelesinde ise Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.
Günün ilerleyen saatlerinde Bursa Yıldırımspor – Corendon Alanyaspor maçı saat 15.00’te Furkan Aksuoğlu yönetiminde oynanacak. Pendikspor – Çorluspor 1947 mücadelesinde Burak Pakkan, Çorum FK – Kütahyaspor karşılaşmasında Burak Demirkıran, Orduspor 1967 – Erbaaspor maçında ise Berkay Ağış görev yapacak.
Akşam seansında Manisa FK – Muğlaspor mücadelesinde Ayberk Demirbaş, günün son maçında ise saat 20.30’da oynanacak Antalyaspor – Bursaspor karşılaşmasında Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak.
30 Ekim Perşembe Günü Maçları
Kupa heyecanı 30 Ekim Perşembe günü de devam edecek. Günün ilk maçında Karaköprü Belediyespor, evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Bu mücadelede Turgut Doman görev alacak. Aynı saatte oynanacak Esenler Erokspor – Ağrı 1970 Spor maçında ise Ömer Faruk Gültekin düdük çalacak.
13.30 seansında 1926 Bulancakspor, sahasında Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak ve bu maçın hakemi Reşat Onur Coşkunses olacak. Ardından TCH Group Zonguldakspor – Bodrum FK mücadelesini Berkay Erdemir yönetecek.
Akşam seansında ise iki dikkat çekici mücadele futbolseverleri bekliyor. Saat 18.00’de Gaziantep FK, Karabük İdmanyurdu’nu konuk edecek; bu maçta Asen Albayrak görev yapacak. Günün ve 3. turun son maçında ise saat 20.30’da TÜMOSAN Konyaspor, 12 Bingölspor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin hakemi Fevzi Erdem Akbaş olarak açıklandı.