Victor Osimhen, Galatasaray'a Yeşil Işık: "Napoli ile Anlaşın"

Victor Osimhen, Galatasaray'a Yeşil Işık: "Napoli ile Anlaşın"

, 'a için yeşil ışık yaktı: artık nihai kararını verdiği ve yönetimle " ile anlaşın, tamamdır" mesajını ilettiği bildiriliyor.

11.07.2025 13:30

Victor Osimhen, Premier Lig’den gelen daha düşük tekliflere rağmen, tercihini Galatasaray’dan yana kullandı. Nijeryalı golcü, Napoli ile görüşülmesini ve anlaşmanın yapılmasını istediğine dair net bir mesaj gönderdi.

Galatasaray ile kişisel koşullarda üç yıllık sözleşmeye, yıllık yaklaşık 15 milyon euro net maaş + 10 milyon euro sponsorluk geliri karşılığında anlaşmaya varıldı.

"Napoli ile Anlaşın"

Nijeryalı forvetin Galatasaray'da oynamak istediği "Napoli ile anlaşın yeterli" sözleriyle teyit edildi.

Galatasaray, Osimhen için Napoli’ye 75 milyon euro tutarında serbest kalma maddesini karşılayan teklif sundu. Napoli bu rakamı kabul etti ama ödeme seçeneklerinde anlaşmazlık sürüyor. Öyle ki Napoli, Galatasaray’dan ödeme garantisi istiyor; tek seferde ödeme veya garanti teminatları olmadan anlaşmaya yanaşmıyor.

Öte yandan Osimhen, Al Hilal’e gitmeyi kesinlikle reddetmiş durumda ve yalnızca Galatasaray’a dönmek istiyor. Serbest kalma maddesinin süresi 15 Temmuz 2025’te dolacak ve henüz anlaşma sağlanmazsa yeni bir rakam belirlenebilir.

Sıradaki Haber Yükleniyor