İçeriğe atla

Korkulan derbide gol de var olay da!

İki ezeli rakip, Milwall ve West Ham 14 yıl sonra yeniden karşılaştı. Kökenleri 19. yüzyılın sonlarına uzanan derbide 4 gol vardı. Geniş güvenlik önlemlerine rağmen maç sonu olaylar çıktı, 6 kişi tutuklandı.

Korkulan derbide gol de var olay da!
Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'a ekle

Genelde ayrı liglerde oynadıkları için nadiren karşı karşıya gelen iki ekip 14 yıl aradan sonra Championship’in 8. haftasında karşılaştı. Ev sahibi ekibin 16’da Taylor ve 45+3’te Neghli’nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladığı mücadelede, West Ham 2. yarıda 6 dakika içinde eşitliği sağladı: 74’te Kante, 80’de de Mavropanos skoru belirledi. West Ham puanını 15, Milwall 11 yaptı.

POLiSLE ÇATIŞTILAR

Gergin geçen maçta Kante 89’da kırmızı kart gördü. 65’te Millwall kalecisi Marschall, Castellanos’un kendisine tükürdüğünü öne sürdü. Sky Sports’un aktardığına göre maçın 4. hakemi de iddiayı doğruladı. Büyük güvenlik önlemlerinin alındığı maç sonrası taraftarlar polisle çatıştı. 6 kişi tutuklandı.

KAVGA ETMEYE NiYET POLiSE KISMET