Galatasaray'dan İsveçli Genç Yıldıza Transfer Hamlesi

Galatasaray'dan İsveçli Genç Yıldıza Transfer Hamlesi

Kadrosunu gençleştirmek ve rotasyonunu güçlendirmek isteyen , Malmö forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Otto Rosengren için girişimlere başladı.

08.09.2025 16:00 | Son Güncelleme : 08.09.2025 16:07

Kadrosunu gençleştirmek ve rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, gözünü İsveç’e çevirdi. Transferfeed’in haberine göre sarı-kırmızılılar, Malmö forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Otto Rosengren için girişimlere başladı.

4 Milyon Euroluk Teklif Hazırlığı

Galatasaray yönetiminin, genç futbolcu için bonuslarla birlikte toplam 4 milyon euroyu bulan bir teklif hazırladığı öne sürüldü. Bu transferin özellikle Süper Lig’de kulüplerin dikkat ettiği 23 yaş altı kontenjanı için de uygun olduğu ifade ediliyor.

Rosengren, geride kalan sezonda İsveç Ligi’nde 20 maçta forma giydi. Genç orta saha, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 6 asistlik katkı sağlayarak takımında dikkat çeken isimlerden biri oldu. Teknik kapasitesi ve oyun görüşüyle ön plana çıkan futbolcunun kısa sürede değerini artırması bekleniyor.

Malmö ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027’ye kadar devam eden Rosengren’in, Transfermarkt verilerine göre 2,5 milyon euro piyasa değeri bulunuyor. Galatasaray’ın önerdiği teklifin bu değerin üzerinde olması, transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Sıradaki Haber Yükleniyor