Galatasaray’da sezonun tartışmasız en başarılı isimlerinden biri olan Gabriel Sara için transfer kazanı kaynamaya başladı. Orta sahadaki oyun zekası, dinamizmi ve skora doğrudan katkısıyla fark yaratan Brezilyalı oyuncu, İngiliz kulüplerinin radarına girdi.
Premier Lig Devleri Kapıda
Gabriel Sara’nın modern orta saha profilini tam anlamıyla karşılaması, özellikle fiziksel güce dayalı Premier Lig ekiplerini harekete geçirdi.
Gelen son bilgilere göre:
Aston Villa ve Newcastle United, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.
İngiliz ekiplerinin sezon sonunda resmi teklifle Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor.
Başkan Dursun Özbek’ten Net Talimat
Oyuncunun transferi konusundaki spekülasyonlara son noktayı koyan Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, stratejilerini belirledi. Yönetim, Sara’nın hem saha içi değerini hem de Avrupa piyasasındaki yükselen grafiğini göz önüne alarak şu kararları aldı:
"30 milyon Euro’nun altındaki hiçbir teklif masaya dahi gelmeyecek."
Teknik Heyet Bırakmak İstemiyor
Teknik direktör Okan Buruk’un sisteminde kilit bir rol oynayan ve oyun kurulumunun merkezinde yer alan Sara, kulübün gelecek planlarında da öncelikli sırada. Sarı-Kırmızılı yönetim, aceleci davranmayarak oyuncunun gerçek değerini bulmasını bekliyor.
Sara’nın Brezilya Milli Takımı’na davet edilmesiyle elini iyice güçlendiren Galatasaray, pazarlık masasında "tok satıcı" rolünü üstlenecek.