Frankfurt'tan Galatasaray Alarmı: Hukuk Bürosu Tutuldu!

Frankfurt'tan Galatasaray Alarmı: Hukuk Bürosu Tutuldu!

'ın 'nde ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Frankfurt yönetimi, Galatasaraylı taraftarların bilet almasını engellemek için hukuki adımlar attı.

05.09.2025 12:15 | Son Güncelleme : 05.09.2025 16:18

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Alman ekibinde büyük bir endişe bulunuyor.

Hukuk Bürosu Tutuldu

Frankfurt yönetimi, Galatasaraylı taraftarların bilet almasını engellemek için hukuki adımlar attı; bu amaçla bir hukuk bürosu tuttu. Biletlerin yüksek fiyata satılmasını engellemek için kombine kartının iptali gibi yaptırımlar uygulanıyor. Eintracht taraftarları da internet üzerinden birbirlerini Galatasaraylılara bilet satmamaları konusunda uyarıyor.

Maç için Galatasaray'a ayrılan doğu tribününde sadece 3 bin bilet bulunuyor. Stadyumun 35 bin koltuğu ise kombine sahiplerine ayrılmış durumda ve kalan biletlerin satışı yalnızca mayıs ayında kulübe üye olanlara yapılabiliyor. Bu nedenle, bilet bulmak isteyen Galatasaray taraftarları zorluk yaşıyor.

1992'de Galatasaray son kez Frankfurt'ta oynadığında 30 bin taraftar takımlarını desteklemişti. Bu tarihi kalabalığın tekrarlanması bekleniyor ancak mevcut bilet kısıtlamaları ve hukuki önlemler nedeniyle bu büyük destek zor görünüyor.

Sıradaki Haber Yükleniyor