Teknik direktör Erol Bulut, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho transferini ve yaşanan süreci eleştirerek, Mourinho'dan beklentisinin yüksek olduğunu ancak başarı sağlanamadığını söyledi. Bulut, Mourinho'nun gönderilmesinin iyi ama geç yapıldığını ve sezon sonunda yolların ayrılmasının daha doğru olacağını belirtti.
Erol Bulut'un Jose Mourinho Hakkındaki Görüşleri Gündeme Bomba Gibi Düştü
Bulut, Mourinho’dan beklentisinin yüksek olduğunu, şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini düşündüğünü ifade etti.
“Hocaya neden hücum oynatmıyorsun, neden önde basmıyorsun dememek lazım çünkü siz seçtiniz” diyerek takım yönetiminin tercihine vurgu yapan Bulut, Mourinho’nun İstanbul’da başarılı olamadığını ve Fenerbahçe’nin onu daha erken göndermesi gerektiğini belirtti.
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Benfica’ya elenmesini değerlendiren Erol Bulut, Mourinho’nun ardından Benfica’ya imza atmasına ilişkin, “önceden hazırlanmış bir senaryo gibi geliyor” diyerek sürecin şüpheli olduğunu ima etti.
Bu durumun Fenerbahçe’ye darbe vurmuş gibi gözüktüğünü dile getiren Bulut, bu görüşünün kendi düşüncesi olduğunu ekledi.