10 Eylül 2026 Çarşamba sabahı spor gazetelerinde Arda Turan'ın Trabzonspor yönetimiyle yeni temas kurma planı ve diğer kulüp haberleri öne çıktı.
.jpg?width=880&format=webp)
"KADIKÖY’DE YAK ROMA’YI" - POSTA
Fenerbahçe, 18 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde sahne alıyor. Rakip Serie A lideri Roma olacak. Kanarya, evinde güçlü rakibini yenerek 3 puanla başlamayı hedefliyor.
Roma, Serie A'ya 3'te 3 yaparak lider durumda. Fenerbahçe de taraftarı önünde Beşiktaş derbisinin ardından Roma'yı mağlup ederek moral ve puanı amaçlıyor.

"VLAHOVİC PANİĞİ" - SABAH
Hakaret gerekçesiyle 41. maddeden tedbirsiz sevk edilen Sırp forvet, 2 ila 5 maç ceza riskiyle karşı karşıya. Siyah-beyazlılar, men çıkması durumunda Tahkim Kurulu'na itiraz edecek.
Yarın Erzurumspor'u konuk edecek Beşiktaş, 17 Eylül'de Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı ağırlayacak ve 3 gün sonra Amed deplasmanına çıkacak.

FENERBAHÇE'YE STAT MÜJDESİ - HÜRRİYET
Fenerbahçe stadyum kapasitesini 64 bin kişiye çıkarıyor.
16 bin kişi artıracak proje 1 yılda tamamlanacak ve 50 milyon Euro harcanacak. Yeni tribünler her yıl 25 milyon euro gelir getirecek.