Sörloth Başakşehir’i yıktı

- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
Başakşehir, iki farklı geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atmasına rağmen 90+2'de Sörloth'un golüyle sahadan 4-3 yenilgiyle ayrıldı.Alexander Sörloth, Leipzig'teki 11. maçında ilk golünü Başakşehir'e 90+2. dakikada attı.
85. dakikada İrfan Can Kahveci, frikikten muhteşem bir gol daha attı ve hat-trick yaptı. 3-3
Konuk ekip, 66'da Olmo ile yeniden farkı ikiye çıkardı. 72'de İrfan Can Kahveci harika bir gol daha attı.
43'te Mukiele farkı ikiye çıkardı. Başakşehi bu gole, 45+3'te İrfan Can Kahveci ile yanıt verdi. İlk yarı 2-1 sona erdi.
Maçın başından beri etkili oynayan Leipzig,26. dakikada Poulsen ile deplasmanda öne geçti.
Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlıkları geçen Enzo Crivelli ve Mehmet Topal ile Kovid-19'u atlatan Danijel Aleksic de maç kadrosunda yer aldı. Üç oyuncu da yedekler arasında forma şansı bekledi.
İstanbul ekibinde tek eksik ise tedavisi devam eden Brezilyalı oyuncu Junior Caiçara oldu.
Skrtel, Avrupa kupalarında 100. maçına çıktı
Başakşehir'in deneyimli savunma oyuncusu Martin Skrtel, Leipzig karşısında kariyerindeki 100. Avrupa kupası maçına çıktı.
Slovak oyuncu, bugüne kadar çıktığı 99 Avrupa kupası maçında 1 kez gol sevinci yaşadı.
İlk 11'ler
Başakşehir: Mert, Rafael, Skrtel, Ponck, Mbombo, Berkay, İrfan Can, Visca, Deniz Türüç, Gulbrandsen, Demba Ba.
Leipzig: Gulacsi, Mukiele, Upamecano, Konate, Angelino, Sabitzer, Haidara, Olmo, Kampl, Forsberg, Poulsen.
Yılmaz Vural'ın son durumu