Kılıçdaroğlu: “Cumhurbaşkanlığımın iki önemli hedefi var”

Kılıçdaroğlu: “Cumhurbaşkanlığımın iki önemli hedefi var”
"Cumhurbaşkanlığımın iki önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran'a geri göndermek. Suriyeli misafirlerimizle 2 senede vedalaşacağız. Sınırı ise her türlü kaçak geçişe, cumhurbaşkanlığımın ilk haftasında kapatacağım." diyen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı olunca gerçekleştireceği hedefleri aktardı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hatay'ın sınır bölgesinde olan Kuşaklı Köyü'nü ziyaret ederek sınır güvenliğine ilişkin basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu, basın açıklamasının ardından sosyal medya hesabından sınır güvenliğine ilişkin hedeflerini paylaştı.

"Kararlılığımın Devam Ettiğini Milletime Söylemek İçin Geldim"

Cumhurbaşkanı seçilirse iki önemli hedefinin bulunduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımlarında şunları ifade etti: "Sınırın sıfır noktasına geldim. Bir konuda kararlığımın devam etiğini milletime söylemek için geldim. Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran'a geri göndermek."

"Büyük ve Uluslararası Bir Projeyi Milletimizin Önüne Koyacağım"

"Sokak ve mahallelerimizi sahiplerine geri vermek zorundayız. Ancak bu Necip Milletimize de ırkçılık gibi bir leke sürmeyecek biçimde, hassas bir şekilde yapmak zorundayız. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Büyük ve uluslararası bir projeyi koyacağım milletimizin önüne."

"Milletimiz Sabretsin"

"Çalıştığımız programda hem sığınmacı işini çözmek hem de bu süreçte Türkiye için Akdeniz bölgesinde önemli bir siyasal liderlik rolü oluşturmak var. Milletimiz sabretsin, çok kısa sürede bilgilendireceğiz."

"Sınırın Güvenliği Ulusal Güvenliktir"

"İkinci meselem, her türlü kaçak girişi durdurmak. Bize göre mesele çok basit: Sınırın güvenliği ulusal güvenliktir. Sınır güvenliği, egemen bir ulusun en temel ve gerekli sorumluluğudur. Sınırını koruyamayan egemen olamaz."

"Suriyeli Misafirlerimizle 2 Senede Vedalaşacağız"

"Özetle, Suriyeli misafirlerimizle 2 senede vedalaşacağız. Sınırı ise her türlü kaçak geçişe, cumhurbaşkanlığımın ilk haftasında kapatacağım."
Kılıçdaroğlu: “Cumhurbaşkanlığımın iki önemli hedefi var”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin

Bize Katılın