MasterChef eleme gecesinde “kefeni yırttık” sözleri geceye damga vurdu
- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
MasterChef Türkiye’de bir eleme gecesi daha duygu dolu anlara sahne oldu. Bu hafta eleme potasına giren Ayaz, Görkem, Tolga ve Yağız yarışmaya devam edebilmek için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te heyecan bir an olsun düşmedi. MasterChef’ten elenen isim gecenin sonunda belli oldu.
Eleme potasındaki yarışmacılar önce tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Eleme oyununun ilk etabında Görkem 18 puan, Ayaz 18 puan, Yağız 15 puan ve Tolga 11 puan aldı. Mehmet Şef’in İskenderun tabağını yapan yarışmacılar potadan çıkmak için mücadele verdi. Görkem, şeflerin açıklaması sonrası potadan kurtulmayı başardı. Başarılı yarışmacı tam 40 puan aldı.
MASTERCHEF’TEN ELENEN YARIŞMACI YAĞIZ OLDU
Yarışmanın ikinci etabında yapılan yemekler sonucunda eleme potasında iki yarışmacı kaldı. Ayaz eleme potasında topladığı 37 puanla son 6’ya kaldı.
Somer Şef, Tolga ve Yağız’a dönerek açıklamada bulundu. Yarışmaya veda eden isim Yağız oldu.
MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Yağız, ”Şefleri televizyondan izlerdim. Yakından onlara yemek yapıyor olmanın verdiği his bambaşkaydı. Ana kadroya kaldığım günün stresini asla unutmayacağım. Müthişti.” dedi.
Yağız Özçelik, ”Gülerek gidiyorum, siz de gülün şef. Çok güzel insanlarsınız. Allah’a emanet. Elimden geleni verdim, burada yiyeceğimiz ekmeğimiz yokmuş. Nasip…” ifadelerini kullandı.
SOMER ŞEF, YAĞIZ’I TESELLİ EDERKEN TOLGA “KEFENİ YIRTTIK” DİYEREK SEVİNDİ
Somer Şef yaptığı açıklamada “MasterChef’in yedincisi olarak yarışmaya veda ediyorsun tebrikler” diyerek Yağız’ı teselli etti.
Bu sırada arkadaşlarının yanına giden Tolga’nın sözleri ise izleyenleri şaşırttı.
Görkem “Kefeni yırttık yine” diye Tolga’nın elenmemesine sevindiğini ifade etti. Tolga bunun üzerine “Evet kefeni yırttık” dedi.