Oyuncu Ufuk Bayraktar, 20 Ağustos 2025 tarihinde Beyoğlu'ndaki bir işletmede koruma adı altında para talebinde bulunmuş, işletme sahibi reddedince kendisini şikayet eden kişiye yumrukla saldırmıştı.
Duruşma 14 Ocak'ta
Bu olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Bayraktar ve diğer şüpheli Volkan Akbaş hakkında "iş yerinde birden fazla kişiyle birlikte yağmaya teşebbüs" suçundan 7 yıl 6 aydan 11 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep edildi.
Bayraktar'ın hukuki süreci kapsamında ilk kez 14 Ocak 2026 tarihinde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacağı kesinleşti.
İddianamede, Bayraktar'ın işletme sahibine "Seni burada barındırmayacağım, görürsün" diyerek saldırdığı ve olay sonrası işletmeye şikayetini geri çekmesi için baskı yapıldığı da belirtildi.