Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na Rest: Öngörü Filmindeki Sevişme Sahneleri Nedeniyle Eşine 1 Ay Küs Kaldı!
Başrollerinde başarılı oyuncular Hilal Altınbilek ve Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren merakla beklenen ‘Öngörü’ filminden teaser afişleri ile ilk tanıtım sinemaseverlerle paylaşıldı. İddiaya göre, Özge Gürel, filmdeki sevişme sahneleri nedeniyle eşi Çayoğlu'na tam 1 ay boyunca küs kaldı.

Tanıtımın yayınlanmasının ardından proje, hem konusu hem de kulislerde konuşulan iddialarla sosyal medyanın gündemine oturdu.
Öngörü Filmi Hakkında
Ay Yapım imzasını taşıyan, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği ve senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı drama türündeki filmin çekimleri İstanbul, Büyükada ve Fethiye'de gerçekleştirildi.
Merakla beklenen yapımın zengin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek ve Serkan Çayoğlu’na; Olcay Yusufoğlu, Bora Karakul, Sema Mumcu, Gökçen Gökçebağ, Yiğit Kalkavan, Sedat Savtak, Doruk Hasret Arı ve Kuzey Özcan gibi genç ve yetenekli isimler eşlik ediyor.
Film, rüyalarında başkalarının geleceğini görebilen Selen’in (Hilal Altınbilek) bu olağanüstü yeteneğiyle hem kendi hayatını hem de çevresindekilerin kaderini değiştirmeye çalışmasını konu alıyor. Ancak beklenmedik bir öngörü, onu Kemal (Serkan Çayoğlu) ile kesişen zorlu bir sınava sürüklüyor. Aşk ve tehlike arasında dengede duran bu mücadelede Selen’in vereceği kararlar, her iki karakterin de geleceğini derinden etkileyecek.
Özge Gürel'den Eşine Rest
İddiaya göre, Özge Gürel, filmdeki sevişme sahneleri nedeniyle eşi Çayoğlu'na tam 1 ay boyunca küs kaldı.