Go Türkiye Tanıtım Filminde Partner Oldular

Go Türkiye Tanıtım Filminde Partner Oldular: Engin Akyürek-Afra Saraçoğlu ile Kaan Urgancıoğlu-Meryem Uzerli

Türkiye'nin Global Turizm Tanıtım Platformu Go Türkiye için iki tanıtım filmi çekilecek. İstanbul'da çekilecek tanıtım filminde ile , Antalya'daki filmde ise ile partner olacak.

27.04.2025 10:17

Türkiye’nin Global Turizm Tanıtım Platformu Go Türkiye için iki tanıtım filmi çekilecek. Bu filmler Dass Yapım Production tarafından hazırlanacak ve senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu yazacak.

İlk filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapacak ve başrollerinde Engin Akyürek ile Afra Saraçoğlu yer alacak. Bu film Mayıs ayında İstanbul’da çekilecek.

İkinci film ise Bertan Başaran tarafından yönetilecek ve Antalya’da çekilecek. Bu filmde Kaan Urgancıoğlu ile Meryem Uzerli başrolde olacak, Yavuz Seçkin de filme renk katacak.

Her iki film de Türkiye’nin tanıtımı amacıyla Go Türkiye platformu ve sosyal medya kanallarında kullanılacak.

Sıradaki Haber Yükleniyor