Bayraktar Çifti 3'üncü Çocuklarını Kucağına Aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10'uncu Kez Dede Oldu! Bayraktar Çifti 3'üncü Çocuklarını Kucağına Aldı

Cumhurbaşkanı , 10'uncu kez dede olma mutluluğunu yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile 'ın üçüncü çocukları dünyaya gözlerini açtı.

02.06.2026 08:18 | Son Güncelleme : 02.06.2026 08:18

Doğum haberinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte hastaneye giderek Bayraktar çiftini ziyaret etti. Ziyaret sırasında torunu ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın sağlık durumları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye tebriklerini iletti.

Aileye Yeni Bir Üye Katıldı

2016 yılında dünyaevine giren Sümeyye ve Selçuk Bayraktar çifti, bu doğumla birlikte üçüncü kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Çiftin daha önce 2017 yılında Canan Aybüke ve 2024 yılında Asım Özdemir ismini verdikleri iki çocukları bulunuyordu. Yeni dünyaya gelen kız bebekle birlikte, Erdoğan ailesinin torun sayısı toplamda 10'a yükseldi.

Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen anne ve bebeğe yönelik tebrik mesajları iletilirken, Erdoğan ailesi de yeni bir üyenin katılımıyla büyük bir sevinç yaşadı.

Sıradaki Haber Yükleniyor