La Casa De Papel’in Lizbon’u PKK’lı teröristleri övdü!

- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
La Casa De Papel dizisinin Lizbon’u Itziar Ituno Martinez, HDP’nin terör soruşturması kapsamında tutuklanan eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ile “Grev” filminin galasında buluştu.
BAŞAK DEMİRTAŞ: DİLEKLERİMİZ ORTAK
Başak Demirtaş, Martinez ile fotoğrafını Twitter hesabından “La Casa de Papel’in Lizbon’u, Itziar Ituno Martinez ile buluştuk. Ekranda göründüğünden de tatlı biri. Ve sevgili Itziar ile dertlerimiz de dileklerimiz de ne kadar ortak…” notuyla paylaştı.
La Casa de Papel'in Lizbon'u, Itziar Ituño Martínez ile buluştuk. Ekranda göründüğünden de tatlı biri 😊 Ve sevgili Itziar ile dertlerimiz de dileklerimiz de ne kadar ortak… pic.twitter.com/DpJBGPrBX7
— Başak Demirtaş (@Basak__Demirtas) October 28, 2021
PKK YAYIN ORGANINA RÖPORTAJ VERİP TERÖRİSTLERİ ÖVDÜ
Martinez, Demirtaş ile görüşmesinin sonrasında PKK’nın yayın organlarından Yeni Hayat__’a röportaj verdi. İspanyol oyuncu, verdiği röportajda “Rojava”daki YPG’li kadın teröristlere övgüler yağdırdı.
“Kürt kadınlarının mücadelesi benim ülkemde hem bir ilham kaynağı olarak görülüyor hem de Kürt kadınlarına kahraman gözüyle bakılıyor. Kendilerini kurşunların önüne atan kişiler olarak bakılıyor” diyen Martinez, “Tüylerimizi diken diken eden bir şey bu. Kürt kadınlarının mücadelesini de yakından takip ediyoruz” ifadesini kullandı.