Özel ve Kılıçdaroğlu Eski Milletvekili Gülay'ın Cenazesinde Karşı Karşıya Geldi
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP’de yaşanan "mutlak butlan" kararı sonrası yeniden CHP Genel Başkanlığı makamına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen cenaze töreninde bir araya geldi.

CHP sürecindeki hukuki ve siyasi gelişmelerin ardından yolları ayrılan ve aralarındaki gerilimle kamuoyunun gündeminde yer alan Özel ve Kılıçdaroğlu, protokol alanında karşı karşıya gelerek tokalaştı.
Tören Protokolünde Bülent Arınç Detayı
TBMM'de düzenlenen törende iki ismin yan yana durduğu anlarda, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da yanlarında yer aldı. Tören boyunca Özgür Özel ile Bülent Arınç'ın zaman zaman kısa sohbetler gerçekleştirdiği dikkatlerden kaçmadı.
Merhum Manisa Milletvekili Hasan Gülay için düzenlenen son görev töreni, siyasetin önde gelen isimlerini aynı karede buluştururken; Özel ve Kılıçdaroğlu'nun soğuk kanlı teması törenin en çok konuşulan başlıklarından biri oldu.