AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi.
İşte, Çelik’in açıklamaları!
"Siyasi Navigasyon Problemi Yaşıyor"
Ömer Çelik, Özgür Özel’in “siyasi navigasyon” problemi yaşadığını belirtti. Özgür Özel’in, “organize kötülük örgütü” ifadesini yanlışlıkla CHP yerine AK Parti için kullandığını savunan Çelik, çok partili hayata geçişten bu yana demokrasi karşıtı “organize işler” ve “milli irade sabotajlarının” CHP ile özdeşleştiğini ifade etti.
CHP’nin milletin oyuna yönelik darbeler ve demokratik sürece zarar veren hareketlerin adresi olduğunu ileri süren Ömer Çelik, Özgür Özel’in CHP’ye ait bu olumsuz tanımları AK Parti’ye mal etmesinin haksızlık ve hadsizlik olduğunu belirtti.
Çelik son olarak, Özgür Özel’in doğru siyasi adresleri öğrenmesi ve “siyasi navigasyonunu güncellemesi” gerektiğini vurguladı.