Kocaeli Derince'de yanan araçta iş insanının cansız bedeni bulundu
Kocaeli'nde bir otomobilin kaza ve acil durum bildirimi göndermesi üzerine harekete geçen ekipler, ormanda yanan araçta bir iş insanının cansız bedenini buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde dün saat 17.00 sıralarında otomatik kaza ve acil durum bildirimi gönderen bir otomobil yangına dönüştü. İhbar üzerine sevk edilen ekipler, Taşköprü Yolu üzerinde yoldan çıkarak ormanlık alana giren aracı söndürdü ve içinde iş insanı Zeynel Abidin'in cansız bedenine ulaştı.
Olay, Derince ilçesi Taşköprü Yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobilden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne otomatik bildirim ulaştı. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi.
İtfaiye ekipleri ormanlık alana giren ve alev alan otomobile müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra kilitli araçta yapılan incelemede Zeynel Abidin'in cansız bedeni bulundu.
YANAN ARAÇTA BEŞ SAAT İNCELEME YAPILDI
Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç çevresinde ve ormanlık alanda yaklaşık beş saat süren detaylı inceleme gerçekleştirdi. Kullanılamaz hale gelen lüks otomobil, çalışmalar tamamlandıktan sonra çekiciyle bölgeden kaldırıldı. Abidin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
Zeynel Abidin'in direksiyonda kalp krizi geçirdiği, kontrolün kaybolması sonucu aracın uçuruma yuvarlanıp alev aldığı yönünde değerlendirme yapıldığı bildirildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.