Kadına Şiddet Nedeniyle Başkan Hapse Girdi
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yönelik şiddet eylemleri nedeniyle mahkum olan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ülgür, cezaevine girdi ve denetimli serbestlikle tahliye edildi.


İlk Şiddet Dosyası Değil
Ülgür’ün ceza almasına, 2019 yılında dönemin Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yönelik hakaret, tehdit ve fiziki müdahalede bulunması ile 2014 yerel seçimleri sürecinde CHP Selçuk İlçe Sekreteri Atike Posta’ya yönelik şiddet olayları neden oldu. Mahkeme kararının bu olaylarla bağlantılı olduğu belirtildi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ülgür’ün sözlü ve fiziki şiddetine maruz kalmıştı.
Vergi Memuruna da Şiddet Uyguladı
Atike Posta’nın saldırı sonrası bir hafta iş göremezlik raporu aldığı ve olayla ilgili yargılama sonucunda Ülgür hakkında verilen mahkumiyet kararının kesinleştiği aktarıldı. Ayrıca Ülgür’ün 2013 yılında görevdeki bir vergi memuruna darp nedeniyle de yargılandığı, bu dosyada da mahkumiyet aldığı ifade edildi. Farklı dosyalardaki kesinleşmiş kararların infaz sürecinde dikkate alındığı ve mahkemenin tekerrür hükümlerini uyguladığı bildirildi.