Edirne Heyeti Ankara Çıkartmasında: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kritik Görüşme

Edirne Heyeti Ankara Çıkartmasında: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kritik Görüşme

İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, Ankara'da gerçekleştirilen 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı ile bir araya geldi.

26.12.2025 10:37

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet, Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede, Edirne’nin geleceğini şekillendirecek projeler masaya yatırıldı.

Şehrin Geleceği Ele Alındı

İl Başkanlığından yapılan resmi açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan özel görüşmede, Edirne’de halihazırda yürütülen projelerdeki son durum ve kısa-orta vadede hayata geçirilmesi planlanan yeni çalışmalar detaylıca ele alındı. Şehrin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri en üst düzeyde doğrudan Cumhurbaşkanı’na iletildi.

"Edirne’yi Hak Ettiği Yarınlara Taşıyacağız"

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Belgin İba, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde büyük bir kararlılıkla yol aldıklarını vurguladı. İba, şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimize gösterdiği özel ihtimam ve her daim güçlü destekleriyle yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Edirne'mizi hak ettiği güzel yarınlara taşımak için aynı heyecan ve inançla, canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Heyette Önemli İsimler Yer Aldı

Edirne’nin yerel yönetimi ve teşkilat dinamiklerini temsil eden üst düzey isimlerin katıldığı görüşmede; AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Yeşilkurt, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Edirne Belediye Meclis Üyesi Sibel Yıldırım da hazır bulundu.

Sıradaki Haber Yükleniyor