Berberde Fön Ücreti Tartışması Mahalle Kavgasına Dönüştü
Beyoğlu’nda fön çektirip para ödemek istemeyen bir kişiyle berber arasında başlayan tartışma, kalabalık bir grubun iki farklı eve taş ve sopalarla saldırmasına neden oldu.

Taş ve Sopalarla Ev Baskını Gerçekleşti
Beyoğlu’nda bir berberde fön ücreti nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek mahalle kavgasına dönüştü. Ferhat O., Nihat O., Nihat O.’nun oğulları Harun O., Ekin O., Ergin O. ile Azize B., Hatice O., Vahit O. ve Alaattin O., tartışmanın ardından topluca Servet B.'nin evine gitti. Grup, ellerinde taş ve sopalarla binaya girerek evin camlarını kırdı.
Saldırganlar daha sonra apartmandan ayrılıp, yokuş aşağı ilerleyerek köşe başında bulunan Emrah O.’nun evine yöneldi. Burada da taşlarla camları kırarak evde hasara yol açtılar.
Gözaltına Alınanlar Serbest Bırakıldı
Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Polis müdahalesiyle saldırı sona ererken, taş ve sopalarla saldırıya karışan 9 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.