İçeriğe atla

Antalya ve Kayseri'de 4 yeni suç örgütüne operasyon

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Antalya ve Kayseri'de 4 yeni nesil suç örgütüne operasyon düzenlendiğini ve 32 kişinin yakalandığını duyurdu.

Antalya ve Kayseri'de 4 yeni suç örgütüne operasyon
Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'a ekle

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Antalya ve Kayseri'de 4 yeni nesil suç örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendiğini ve 32 kişinin yakalandığını açıkladı.

Antalya operasyonu

Antalya'daki örgütün şiddet ve tehdit içeren yöntemlerini sosyal medya üzerinden övdüğü, eylemlere katılım çağrısı yaptığı tespit edildi. Operasyonda 10 kişi yakalandı, aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri operasyonu

Kayseri'de 68 mağdura yönelik 89 ayrı suç eylemi gerçekleştirdiği belirlenen yeni nesil suç örgütüne operasyon yapıldı. Aramalarda silah, mühimmat, çek, senet, dijital materyaller ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 32 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı.