Genelkurmay Başkanı Güler: TSK için ‘satılmıştır’ ifadesi hiç hoş olmadı, hukuk gereğini yerine getirecektir
Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, “Silahlı Kuvvetler için ‘satılmıştır’ ifadesi hiç hoş olmadı, çok yanlış. İnanıyorum ki hukuk gereğini yerine getirecek” dedi.
Takip et

- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
Sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarının temsilcileri, Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesine destek ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu ‘satılmış’ kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla ziyan bir husus” dedi.
GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER: HUKUK GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEKTİR
Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ise, “Silahlı Kuvvetler için ‘satılmıştır’ ifadesi hiç hoş olmadı, çok yanlış. İnanıyorum ki hukuk gereğini yerine getirecek. Hiçbir şekilde moralimiz bozulmamıştır, tam tersine daha azimli olarak görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.