Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkındaki soruşturma tamamlandı
Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel ile astsubay Erdal Baranhakkında, “Devletin güvenliği veyayararları bakımındangizli kalmasıgereken bilgileri açıklama” suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapisistemiyle iddianame hazırlandı.
Takip et
- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler Yıldız, Dükel ve Baranhakkındakisoruşturmayıtamamladı.
Şüpheliler Yıldız ve Dükel ile bu isimlere bilgi temin ettiği iddia edilen Baran hakkında “Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama” suçundan iddianame düzenlendi.
Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.