Gamze Karta kaç yaşında, evli mi, estetik yaptırdı mı?

TikTok platformunda ön plana çıkan ve büyük bir takipçi kitlesine hitap eden fenomen Gamze Karta kaç yaşında sorusu da merak ediyor. Gamze Karta diğer sosyal medya platformlarında da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Gamze Karta geniş hayran kitlelerine ulaştı. Peki, Gamze Karta kimdir? Gamze Karta eşi kim çocuğu var mı?

Gamze Karta kaç yaşında, evli mi, estetik yaptırdı mı?
Doğum tarihi: 1995 Doğum yeri:  İstanbul’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni güzelin aslen Hatay İskenderunlu. Boyu-kilosu: 1,65m -50 kg Burcu: Hangi ayda doğduğu ve günü tam olarak bilinmeyen Gamze instagram hesabında açtığı canlı yayında Koç burcu olduğunu dile getirmişti. Eğitimi: Eğitimi hakkında bilgi yok. Büyük ihtimalle lise mezunudur. Sosyal medya fenomeni güzel sıkça eski hali ve estetik yaptırdığı gibi konular ile gündeme geliyor. Uzunmakarna kullanıcı adını kullanan Özgür Balakar ve Ayda Kutay ile yakın arkadaş olması ile de gündeme gelen tiktok fenomeni güzel Karta tiktok’ta yakaladığı kitleyi instagram platformuna aktarmayı başardı. Son zamanların en çok yıldızı parıldayan fenomenlerinden olan Karta’nın hayranları fenomen hakkında sıkı bir takibe girdiler. En çok aratılan soruların başında ise sosyal medya fenomeni güzelin yaşı yer aldı. 1995 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni şu an 26 yaşında. İstanbul’da yaşamına devam eden sosyal medyanın göz bebeği Karta aslen Hatay İskenderunlu. Doğum tarihini tam olarak bilmediğimiz fenomen isim Instagram hesabında açtığı canlı yayında Koç burcu olduğunu dile getirmişti. Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Karta şimdide fiziği ile gündeme oturdu. https://www.instagram.com/p/CKEVRPWp9Bo/

GAMZE KARTA SOSYALMEDYA HESAPLARI VE TAKİPÇİ SAYISI

Tiktok üzerinde çektiği videolar ve fotoğrafları ile ünlenen ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan gamzekarta kullanıcı ismiyle bilinen Gamze Karta, özellikle burada büyük bir takipçi kitlesi yakalamış durumda. Gamze Karta’nın Tiktok üzerinde 84 binden fazla takipçisi bulunuyor.

GAMZE KARTA SEVGİLİSİ KİM? GAMZE KARTA EVLİ Mİ?

Kendisi hakkında merak edilen ve cevabı aranan bir soru ise sevgilisinin olup olmadığı. Gamze Karta evli ve eşimim adı Mehmet Karta. Videolardan bir çocuk var ve büyük ihtimalle Mehmet-Gamze Karta çiftinin bebeği.

GAMZE KARTA ESTETİKLİ Mİ?

Net bir bilgi olmamakla beraber eski videolara bakınca bir değişim var gibi. https://www.instagram.com/p/CIllsYKpbSo/

GAMZE KARTA EN SEVDİĞİ RENK NE?

Tiktok fenomenlerinin kendilerini tanıtmış oldukları kısa videoların birinde en sevdiği rengi “beyaz” olarak belirtmiştir.

GAMZE KARTA PAYLAŞIMLARI

Gamze Karta kaç yaşında, evli mi, estetik yaptırdı mı?