Evdeki her şeyi balkondan böyle attı…Kuzeni gelince ikna oldu
- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Nebahat N. (65), kuzeni olan Bülent N.’nin yanına gelmesini isteyerek kendini balkondan sarkıttı. Vaziyeti fark eden mahalleli; polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bulundu.
Nebahat N. balkondan bağırarak ‘Bülent buraya gelsin, yoksa bıçakla bileklerimi keserim’ diye kuzeni olan Bülent N.’nin gelmesini istedi. Bir süre ikna edilmeye çalışılan Nebahat N., evinde eline geçirdiği tüm eşyaları balkondan aşağı fırlattı.
Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabalarının sonrasında Bülent N., polis otosuyla olay yerine getirildi. Bülent N.’nin geldiğini gören Nebahat N., ortalama 1 saat süren çabaların sonrasında ikna oldu.
Kapıyı açan Nebahat N., tedavi edilmek üzere ambulans ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Nebahat N.’nin psikolojik problemleri olduğu iddia edilirken balkondan attığı eşyalar sebebiyle de yol trafiğe kapandı. Temizlik ekipleri tarafından temizlenen yol trafiğe tekrar açıldı.