Emel Sayın yeniden Sacit Aslan'ı kızdıracak: Hayatımdan 1979 yılını silmek isterdim, kayıp bir zaman

Türk Sanat Müziği’nin en önemli sanatçılarından Emel Sayın, konuk olduğu ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1979 yılında Selçuk Aslan ile evlenen usta sanatçı o dönemle ilgili, “Hiç yaşamamış olmak isterdim! ‘Yeter!’ demek için baskı ile evlendim.” dedi. Sayın ayrıca, hayatının anlatılacağı bir film için de hazırlıklara başlandığını duyurdu.

Emel Sayın yeniden Sacit Aslan'ı kızdıracak: Hayatımdan 1979 yılını silmek isterdim, kayıp bir zaman
BloombergHT'de yayınlanan 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programının, 700. bölüm özel konuğu Emel Sayın oldu. Sayın, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"GEREKSİZ BİR İLİŞKİM OLDU"

Usta sanatçı, Aslı Şafak'ın "Hayatınızdan bir yılı silecek olsanız hangi yıl olurdu?" sorusu üzerine "1979... Orada benim hiç istemediğim başlayan bir hikaye var!" derken, sözlerine şöyle devam etti: Kayıp bir zaman... Hiç olmaması gereken bana hiçbir şey katmayan, gereksiz bir ilişkim oldu.

"YETER' DEMEK İÇİN BASKIYLA EVLENDİM!"

Emel Sayın ayrıca, "Bir şeylerden intikam almak için hırsımı yenemediğim için başlattığım bir şeydir o... Bir beraberlik, evliliğe giden bir şey olmaması gerekirdi. 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim." ifadelerini kullandı.

ÜÇ EVLİLİK YAŞADI

Sayın, 1966'da İsmet Kasapoğlu ile evlenmişti. 1975'te boşanan ikili, bir yıl ayrı kaldıktan sonra 1976'da tekrar nikah masasına oturmuştu. Kasapoğlu ile yollarını 1979'da ayıran Emel Sayın, 1979'un 20 Haziran'ında gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Selçuk Aslan ile evlenmişti. Ancak ikili, 1981’de boşanmıştı. Ünlü şarkıcı daha sonra 4 Haziran 1986 tarihinde Amerikalı David Younnes ile dünyaevine girmişti. İkili, 1999 yılında evliliklerini bitirmişti. Emel Sayın bu tarz açıklamaları geçmişte de yaptığı için Selçuk Aslan'ın kardeşi Sacit Aslan tepki göstermişti.

EMEL DAYAKTAN DAHA AĞIR BİR ŞEY YAŞADI AMA ASLA AÇIKLAYAMAZ

Sacit Aslan "Emel Sayın, kardeşim Selçuk'la aşk yaşamaya başladığında ilk eşi İsmet Kasapoğlu ile evliydi. Selçuk onların evine girip çıkıyordu. Skandal patlak verdiğinde kardeşime 'Ayrılacaksın' diye baskı yaptım, hatta yumruk attım. İsmet Bey ihanete uğradığı için çok üzüldü, Emel Sayın'ı tek celsede boşadı. Sonra Emel ile Selçuk evlilik kararı aldı. Rahmetli babam Fahrettin Aslan bunu duyunca çıldırdı. Oğlu Selçuk'a silah çekip 'Bu evlilik gerçekleşirse seni öldürürüm. Bu nikahın olmasına bazı özel sebeplerden dolayı imkan yok. İzin vermeyeceğim' dedi. Sonra Selçuk'a gözlerimin önünde 2 kurşun sıktı, ama isabet ettiremedi. Hepimizi utandıran bu evlilik Haziran 1980'de başlayıp Eylül 1981'de bitti. Emel Sayın, Selçuk'dan yalnızca bir tokat değil, sürekli dayak yedi. Bir defasında yüzü-gözü dağılmasın diye onu elbise dolabının içine saklamıştım. Ama evlilik sırasında yaşadığı öyle bir şey var ki yediği dayaktan daha ağır. Rahmetli babamın bu evliliği neden istemediğini anlatırsam hem biz hem de Emel Sayın rezil olur. Altından kalkamayız" dedi.
Emel Sayın yeniden Sacit Aslan'ı kızdıracak: Hayatımdan 1979 yılını silmek isterdim, kayıp bir zaman