Ebru Yaşar'ın eşi Necat Gülseven kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ünlü işadamı, medya patronu Necat Gülseven serveti, şirketleri ve en çok da şarkıcı Ebru Yaşar ile aralarındaki yaş farkı ile merak konusu. Ebru Yaşar'ın eşi Necat Gülseven kaç yaşında? Necat Gülseven ne iş yapar? Necat Gülseven aslen nereli, hayatı ve biyografisi..

Ebru Yaşar'ın eşi Necat Gülseven kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Necat Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır Bismil'de doğmuştur. Eğitimine Diyarbakır'da başladı. Daha sonra İstanbul'a geldi. Türkiye’nin saygın işadamları arasında yer alan Necat Gülseven medyada özellikle de eğitim alanında hayırsever tarzı ile okullar inşa etti. 2013 yılından sonra adı medya da bu kez sevilen sanatçı Ebru Yaşar ile anılmaya başladı. Çiftin uzun süren birliktelikleri bir süre sonra evliliğe dönüştü. Çalışma hayatına genç yaşlarda başlamış ve Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş.'yi kurmuştur. Bir süre sonra de burada Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur. 2019 yılında 3N Medya'yı kuran Necat Gülseven, Show Radyo, TV100, Viva Radyo ve Bizimev Tv'yi de satın almıştır. Günümüzde evlilikleri devam eden çift medyada daha çok iş adamı Necat Gülseven’in eşi Ebru Yaşar için aldığı hediyelerle gündeme gelmektedir. 26 Haziran 2015 tarihinde ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile Marmaris Bozburun'da evlenmiştir. Bu evliliğinden 14 Şubat 2017 yılında ikiz çocukları olmuştur. Çocuklarının isimleri Hasan Poyraz ve Ebru Su'dur.

EBR YAŞAR VE EŞİ ARASINDA KAÇ YAŞ FARK VAR?

Necat Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır Bismil'de doğmuştur. Ebru Yaşar, Ağrılı memur bir ailenin çocuğu olarak 8 Ağustos 1977'de Ankara'da doğdu. Aralarında  3 yaş vardır.
Ebru Yaşar'ın eşi Necat Gülseven kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?