Dünyanın en çok izlenen spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl’un devre arası gösterisi, bu yıl Donald Trump’ın hedefindeydi.
Sosyal medya platformu üzerinden açıklamalarda bulunan Trump, organizatörlere ve NFL yönetimine adeta ateş püskürdü. Gösteriyi beğenmediğini açıkça dile getiren Trump, “Super Bowl devre arası gösterisi kesinlikle berbat, şimdiye kadarki en kötülerinden biri” ifadelerini kullandı.
Bad Bunny ve Sahne Şovlarına Sert Eleştiri
Trump’ın eleştiri oklarından nasibini alan tek şey organizasyon değil, sahne alan sanatçılar da oldu. Porto Rikolu ünlü şarkıcı Bad Bunny’nin performansına değinen Trump, şu iddialarda bulundu:
"Bad Bunny'nin söylediği şarkıları kimse anlamıyordu."
"Danslar iğrençti; özellikle de ABD'den ve dünyadan izleyen küçük çocuklar için uygun değildi."
"Amerika’nın Büyüklüğüne Hakaret"
Trump, şovun sadece estetik açıdan değil, politik açıdan da kabul edilemez olduğunu savundu. Gösteriyi “Amerika'nın büyüklüğüne hakaret” olarak tanımlayan eski Başkan, açıklamasını şu ağır sözlerle noktaladı:
"Bu gösteri, her gün yeni rekorlar kıran ülkemize tokat atmaktan başka bir şey değil. ABD'nin değerlerini kesinlikle yansıtmıyor."