İçeriğe atla

Mısır'dan Acil Arap Zirvesi: Gazze ve Trump Konusu Ele Alınacak

Mısır Dışişleri Bakanlığı, Filistinliler açısından kritik bir dönemin yaşandığını belirterek, 27 Şubat'ta acil bir Arap Zirvesi'ne ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Mısır'dan Acil Arap Zirvesi: Gazze ve Trump Konusu Ele Alınacak
Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'a ekle

Mısır Dışişleri Bakanlığı, Filistinliler açısından kritik bir dönemin yaşandığını belirterek, 27 Şubat’ta acil bir Arap Zirvesi’ne ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Filistin Konusu Gündeme Getirilecek

Zirve, Filistin’deki son gelişmeleri görüşmek ve bölgedeki durumu ele almak amacıyla düzenlenecek. Mısır, Filistin halkının karşı karşıya olduğu zorluklara çözüm arayışıyla bu toplantıyı topluyor.

Zirveye, Arap Birliği üyesi ülkelerin liderleri ve ilgili yetkililer katılacak. Mısır Dışişleri Bakanlığı, zirveyle Filistin sorununa uluslararası düzeyde daha fazla dikkat çekilmesinin amaçlandığını ve bölgedeki barış sürecinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.