Dilek Gündoğan Kaç Yaşında? Neden Kirli Dilek Deniyor?

BluTV’de Pavyon belgeselinde ve TV 8’de yayınlanan Paylaş Benimle programına katılan sahne ismi Kirli Dileği birçok kişi merak ediyor. Peki Kirli Dilek kimdir? Gerçek adı ne? Kirli Dilek nereli, kaç yaşında? Evli mi? Kaç çocuğu var? Dilek Aydoğan kimdir?

Dilek Gündoğan Kaç Yaşında? Neden Kirli Dilek Deniyor?
Yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un üstlendiği “Gökhan Çınar'la “Paylaş Benimle” programına konuk olan Kirli Dilek lakaplı Dilek Aydoğan konuk oldu. Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın sunduğu Paylaş Benimle isimli programın 34. bölümünde yer alan Kirli Dilek lakaplı Dilek Gündoğan oldukça çok ilgi çekti. Birçok kişi Dilek Gündoğan’ın kim olduğunu araştırıyor. Dilek Gündoğan, 23 yıldır Ankara’da pavyon dünyasının içindedir. 13 yaşında evlendirilmiş ve 14 yaşında da anne olmuştur. Çocuklarına bakmak için pavyonda çalışmaya başladığını söyleyen Dilek Gündoğan Kirli Dilek lakabını ise sahnede çıplak ayakla oynadığı için ayaklarının kirlendiğinden dolayı almıştır.

KİRLİ DİLEK KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? DİLEK AYDOĞAN KİMDİR?

Nereli ve kaç yaşında olduğu bilinmeyen Kirli Dilek lakaplı Dilek Aydoğan, 23 yıldır Ankara'da bir pavyonda çalışmaktadır. Dilek Aydoğan Kirli Dilek lakabını sahnede çıplak ayakla oynadığı için ayaklarının kirlendiğinden dolayı almıştır. Net olmamakla birlikte Kirli Dilek'in 45 yaşında olduğu bilinmektedir...

KİRLİ DİLEK EVLİ Mİ? KAÇ ÇOCUĞU VAR?

13 yaşında evlendirilen 14 yaşında anne olmuştur. Dilek Aydoğan'ın çocuklarının sayısı bilinmemektedir.
Dilek Gündoğan Kaç Yaşında? Neden Kirli Dilek Deniyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz yorum eklenmemiş ilk ekleyen olmak istemez misin?