Çölde UFO Çılgınlığı
Facebook'ta şaka olarak başlayan 51. Bölge baskını etkinliği büyük bir ilgi sonucu gerçek oldu. Katılımcılar 'Naruto' koşusu için Neveda çölüne akın etti.
Takip et

- Yazdir
- Arttir - Azalt
- Yorum 0
Facebook platformu üzerinden Temmuz ayında oluşturulan ’51. Bölgeyi basın, hepimizi durduramazlar’ etkinliğinin günü geldi. Etkinlik oluşturulduktan kısa süre sonra milyonların ilgisini çekti. Etkinliğin amacı ise, 51. Bölgede ufo olduğuna inanılması. Etkinlik için ön görülen tarih 20 Eylül’dü.
2 milyondan fazla kişinin katılacağım dediği etkinlik için Hava Kuvvetleri açıklamasında Amerika ve varlıklarını korumaya hazır oldukları mesajını verdi.
NARUTO KOŞUSU
51. Bölgeyi basmak için Nevada çölüne akın eden katılımcılar ise bir akım başlattı. Mermilerden kaçmak ve uzaylı görmek isteyenler Japon anime filmi olan Naruto’dan esinlenerek, Naruto gibi koştular.