Üsküdar'da İETT Otobüsü Börekçiye Daldı: 4 Yaralı

Üsküdar'da İETT Otobüsü Börekçiye Daldı: 4 Yaralı

Üsküdar'da İETT otobusu bina girişindeki börekçiye daldı. Feci kazada 4 kişi yaralandı, ekiplerin çalışması sürüyor.

03.12.2025 12:38 | Son Güncelleme : 03.12.2025 15:43

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan kazada bir İETT otobüsü, seyir hâlindeyken kontrolünü kaybederek beş katlı bir binanın giriş katında bulunan börekçiye girdi. Henüz nedeni belirlenemeyen kazada aracın dükkâna çarpmasıyla içeride ve çevrede kısa süreli panik yaşandı.

Çarpmanın etkisiyle 4 kişi yaralandı. Yaralıların bazıları dükkân içinde bulunan müşterilerden, bazıları ise çevredeki yayalardan oluştu. Olay sonrası bölgeye hızlı şekilde çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, durumu daha ciddi olanlar çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kaza ihbarının ardından polis ekipleri de bölgeye ulaştı. Çevrede güvenlik çemberi oluşturularak vatandaşların giriş–çıkışı kontrol altına alındı. İtfaiye ve teknik ekipler binada yapısal bir risk oluşup oluşmadığını incelemeye başladı. Olay yerindeki çalışma devam ettiği için cadde kısmen trafiğe kapatıldı.

Kazanın neden meydana geldiğine ilişkin detaylar henüz netlik kazanmadı. Otobüsün teknik bir arıza yaşayıp yaşamadığı ya da sürücünün kontrolü kaybetmesine yol açan başka bir faktörün bulunup bulunmadığı, yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek. Polis ekipleri olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber Yükleniyor