Kibariye dün akşam Mersin'de sahne almış, sahneye çıkmaya çalışan hayranı yüzünden sahneden aşağı düşmüştü. Hastanede tedavi altına alınan Kibariye ile alakalı ilk açıklama, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelmişti.
Darbe alan Kibariye ortalama 2 metre yükseklikteki bir sahneden aşağıya düşmüştü. Mersin Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınan sanatçı hakkında, menajeri Harun Belenkoğulları son vaziyet açıklaması yaptı.
Belenkoğulları, "Sanatçımız Kibariye dün akşam Mersin'de sahnede yaşadığı kaza nedeni ile Mersin Şehir Hastanesi'nde tedbiren gözlem altındadır. Çok şükür hayati ve çok ciddi bir sağlık vaziyeti bulunmamaktadır. Müşahede süreci tamamlandıktan sonra taburcu edilecektir" ifadelerini kullandı.
Henüz yorum eklenmemiş ilk ekleyen olmak istemez misin?