İstanbul Metrosu İTÜ-Ayazağa İstasyonunda İntihar Girişimi!
İstanbul'un en yoğun raylı sistem hatlarından biri olan M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında üzücü bir olay yaşandı. İTÜ-Ayazağa istasyonunda bir vatandaşın raylara atlayarak intihar girişiminde bulunması nedeniyle seferlerde aksamalar meydana geldi.

Yaşanan acı olayın ardından İTÜ-Ayazağa istasyonu güvenlik ve inceleme çalışmaları kapsamında geçici olarak işletmeye kapatıldı. Metro İstanbul'dan konuya ilişkin yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı İTÜ istasyonunda bir yolcunun intihar girişiminde bulunması nedeniyle İTÜ istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Sanayi istasyonundan aktarmalı ve gecikmeli olarak yapılmaktadır. Araçlarımız İTÜ istasyonunda durmayarak seferine devam etmektedir."
Olay nedeniyle hatta seferler bir süre kontrollü ve gecikmeli olarak sürdürülürken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.