Denizli Baro Başkanı ve 11 Avukat Gözaltına Alındı

Denizli Baro Başkanı ve 11 Avukat Gözaltına Alındı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturma kapsamında, Baro Başkanı Ufuk Kök ve 11 avukat hakkında gözaltı kararı verildi.

17.06.2026 10:17 | Son Güncelleme : 17.06.2026 10:18

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "uyuşturucu kullanmak" suçlamasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde düğmeye bastı. Ekipler, sabah saatlerinde Denizli Baro Başkanlığı binasına ve şüphelilerin belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde Aramalar Yapıldı

Operasyon kapsamında Baro Başkanlığı binasında ve belirlenen adreslerde detaylı arama gerçekleştirildi. Delillerin toplanması ve soruşturma süreçlerinin devamı için yapılan aramaların ardından, Denizli Baro Başkanı Ufuk Kök ve 11 avukat gözaltına alındı.

Jandarma Merkezine Götürüldüler

Gözaltına alınan isimler, sağlık kontrollerinin ardından gerekli yasal işlemlerin tamamlanması için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturmanın gizliliği ve içeriğine dair detayların, savcılık süreci ilerledikçe netleşmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber Yükleniyor