Serik Belediye Başkanı Kumbul'un Evine Silahlı Saldırı

CHP'den AK Parti'ye Geçmişti: Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul'un Evine Silahlı Saldırı!

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden () istifa ederek 'ye katılmasıyla gündeme gelen Belediye Başkanı Kadir Kumbul, gece saatlerinde korkunç bir saldırının hedefi oldu. Kumbul'un müstakil evi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu.

21.04.2026 17:00

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre olay, Başkan Kumbul’un günlük programını tamamlayıp şoförü ve korumaları eşliğinde evine bırakılmasının hemen ardından gerçekleşti. Kumbul ikametine giriş yaptığı sırada, evin çevresinden peş peşe silah sesleri yükseldi.

Kurşunların müstakil eve isabet ettiği saldırıda, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Saldırganlar karanlıktan faydalanarak kaçarken, olay yeri inceleme ekipleri evin çevresinde geniş çaplı delil toplama çalışması başlattı.

Saldırının ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yaşanan bu vahim olayın ardından Belediye Başkanı Kadir Kumbul’un, durumun kamuoyuna yansımasını engellemek ve konuyu gizli tutmak için yoğun çaba sarf ettiği ileri sürüldü.

Sıradaki Haber Yükleniyor