İçeriğe atla

Bodrum’da Fırtına Vurdu: Yelkenli Karaya Oturdu, Seferler Durdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Gümbet Sahili’nde bir yelkenli tekne karaya otururken, Bodrum-Datça ve İstanköy feribot seferleri iptal edildi.

Bodrum’da Fırtına Vurdu: Yelkenli Karaya Oturdu, Seferler Durdu
Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'a ekle

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü’nün sağanak ve denizlerde fırtına uyarısının ardından Bodrum'da gece boyunca şiddetli yağış etkili oldu. Fırtına nedeniyle Gümbet Sahili’nde bulunan bir yelkenli tekne karaya oturdu. Dalgaların boyu yer yer 2 metreyi bulurken, olumsuz hava koşulları nedeniyle Bodrum-Datça ve İstanköy arasında yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

FIRTINA AKŞAM SAATLERİNDE ETKİSİNİ YİTİRECEK

Yetkililer, fırtınanın akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceğini, ancak yağışların devam edeceğini bildirdi. Vatandaşlara, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Etiketler